Hunk Menu

Overview of the Naolla

Naolla is a novel which tells about life of Hucky Nagaray, Fiko Vocare and Zo Agif Ree. They are the ones who run away from Naolla to the Earth. But only one, their goal is to save Naolla from the destruction.

Book 1: Naolla, The Confidant Of God
Book 2: Naolla, The Angel Falls

Please read an exciting romance novel , suspenseful and full of struggle.
Happy reading...

Look

Untuk beberapa pembaca yang masih bingung dengan pengelompokan posting di blog ini, maka saya akan memberikan penjelasannya.
(1)Inserer untuk posting bertemakan polisi dan dikutip dari blog lain;(2)Intermezzo adalah posting yang dibuat oleh pemilik blog;(3)Insert untuk cerita bertema bebas yang dikutip dari blog lain;(4)Set digunakan untuk mengelompokan posting yang sudah diedit dan dikutip dari blog lain;(5)Posting tanpa pengelompokan adalah posting tentang novel Naolla

Senin, 22 April 2013

Briptu Dhany, The Black Glasses Police









11 komentar:

  1. pengenrasanya punya bf polisi atw tni.....ada yg mau ga yah kira2

    BalasHapus
  2. yudha arya - Married
    30/175/64 need bf
    Bot/69 hot player
    ( foreplay with madu,batu es n yoghurt )
    17cm,cari top yg dewasa, big size, hardcore
    Teluk gong Jakarta Utara 021-31716648

    BalasHapus
  3. REAL MASSAGE SERVICE M4M. If you are looking for somebody who is Charming, Friendly, Flexible, Intelligent, Pleasant, Affectionate, Sensual, Sexy, Cool, Hot, and Muscular, N CLEAN you have found the right guy. Im Adam, 28years, 172,70kg. Im offer erotic full body Java, traditional & sensual massages. it's a REAL & very relaxing one hour full body naked Java massage from neck to toe. OUT CALL TO YOUR HOTEL /APARTMENT & MAN FOR MAN ONLY! Let me show you,and give me you the best time of your life. 100%satisfaction guaranteed and all you will want more and more!!! My desire just for high class only around central Jakarta area . i m clean n very selective person to chose my client Available 24 for OUT CALL to your hotel or apartment with my adorable price. Please contact me at 081916714744/+6281916714744

    BalasHapus
  4. pengen dong punya fb polisi,,,,

    BalasHapus
  5. Pingin lihat kontol2 polisi dong

    BalasHapus
  6. Gw aja tinggal di brimob yang banyak police ganteng + anak" sekolah pelayaran yang ganteng" , gw cuma ngiler doang...... Berharap banget dapet ttm / bf anggota police / tni / anak pelayaran :(

    huft...(⌣́_⌣̀”)!!
    Kapan ya bisa punya bf kayak gtu......

    BalasHapus
  7. salam kenal buat yg baca
    ku cari orang yg asik gak usah ada kriteria aja yg penting nyambung kalo diajak ngobrol
    bukan polisi juga gk apa-apa haha

    nomer w 081347120007

    BalasHapus
  8. Saya putra gay bot dikota medan sumatera utara, saya mencari top medan sekitarnya , ni pin bbm saya 757c7231 / 085262175999

    BalasHapus